Step Halı Yıkama Hizmeti

Severek kullandığınız değerli step halılarınızı profesyonellere teslim edin! Yumoş halı yıkama olara step halı yıkama hizmetleri sağlamaktayız.

Yıkanması özel bir hassasiyet gerektiren ve yanlış yıkamalar sonucu deforme olan, hatta kullanılamaz hale gelebilen step halı yıkama profesyonellik gerektirir ve halı yıkama firmaları içinde lider konumda olan 1. Sınıf A-Kalite Belgeli Kurumsal firmamız size en profesyonel halı yıkama hizmetlerini sunar.

Halı Yıkama Makinelerimiz

Makinelerimiz halı yıkama firmaları tarafından en çok tercih edilen, tamamen paslanmaz ve en kaliteli halı yıkama makineleridir. Halının türüne, iplik ve dokuma yapısına, büyüklüğüne uygun olan çok fazla program seçeneğine sahip olan halı yıkama makinelerimiz profesyonel ve deneyimli ekiplerimiz tarafından kullanılmaktadır.

Step halılarınızı güvenle ve tertemiz şekilde yıkatmak için bizi tercih ederek hem en kaliteli, hem de en ekonomik halı yıkama hizmetini alırsınız.

Deterjanlarımız

Halı yıkama deterjanlarımız tamamen doğal içerikli, içinde kesinlikle kimyasal madde bulundurmayan ve halılarınızı derinlemesine temizleyen deterjanlardır. Deterjanlarımız halılarınızın renk ve desenlerini korur, deformasyona uğramasını engeller.

Sizde Binlerce Mutlu Müşteriye Katılın

Step Halı Nedir?

Step halılar hav boyları uzun olan, tabanında zeminde kaymaması için özel bir yapışkan benzeri ürün bulunan halılardır. Hav boylarının uzunluğu nedeniyle içinde çok fazla saç, toz, kir barındırabilen bu halılarda çok yüksek sıcaklıklarda yıkandığı zaman tabanının özelliğini kaybederek dökülmeler görülebilir.

Ayrıca havları, renk ve desenleri deformasyona ve bozulmalara uğrayabilir.

Step Halı Nasıl Yıkanmalıdır?

Step halı, özel halı yıkama makinelerinde, hav boyuna ve hav yapısına uygun olan bir yıkama programında, özellik ve yapısına uygun bir sıcaklıkta yıkanmalıdır. Ayrıca tüm halılarda olduğu gibi kimyasal deterjanlarla değil, insan sağlığına zararlı maddeler içermeyen doğal içerikli özel deterjanlarla yıkanmaları gerekir.

Step Halı Yıkama Fiyatları

Fiyatlarımız ürün sayısı ve boyutuna göre değişiklik göstermektedir. Bu nedenle step halı yıkama fiyatları için lütfen bize ulaşın. Ucuz yıkatayım derken step halınızdan olmayın.

Step Halı Yıkama Hizmetlerimiz

Step Halılarınızı sizden teslim alarak Fabrikada yıkama işlemine başlayan firmamız en kısa sürede en temiz ve hijyenik bir yıkama yaparak sizlere halılarınızı tam kurumuş olarak teslim eder.

Halı yıkama basamaklarımız;

Kaba kir ve tozlardan arındırma Toz alma (Çırpma)

Makinelerde uygun program, deterjan ve sıcaklıklarda yıkama

Derinlemesine durulama ve halıyı sıkma

Kapalı, hijyenik ve Bilgisayarlı klimalı kurutma odalarında tam kurutma

Hav alma, Paketleme son kontrol ve paketleme işlemlerinden oluşmaktadır.